• Új
SchleTek Silencer Cleaner Evolution hangtompító tisztító (500ml)
search
  • SchleTek Silencer Cleaner Evolution hangtompító tisztító (500ml)

SchleTek Silencer Cleaner Evolution hangtompító tisztító (500ml)

11 990 Ft
Adóval együtt

A SchleTek Silencer Cleaner Evolution egy önaktív, pH-semleges és vízben oldódó tisztítószer, amely speciális összetételének köszönhetően nem támadja meg a felületeket, és minden típusú anyaghoz és bevonathoz alkalmas, beleértve a Cerakote™-t is. Még a makacs szennyeződéseket is rövid időn belül eltávolítja további, fáradságos utómunkálatok nélkül. Egy liter tisztítószerrel akár 15 hangtompító is megtisztítható. Ha egyszerre csak egy vagy néhány hangtompítót szeretne megtisztítani, öntse a használt tisztítószert egy külön üvegbe, és legközelebb használja újra. A tisztítási teljesítmény minden egyes lépés után kissé csökken. A szennyezettségtől függően akár 15 hangtompító is tisztítható anélkül, hogy friss tisztítószerre lenne szükség.

Roedale és ASE Utra által ajánlott tisztítószer

Mennyiség

  • Minden anyaghoz és típusú leszerelhető és egyrészes hangtompítóhoz alkalmas.
  • Biztonságos bevonatokon, beleértve a Cerakote™-t is.
  • A hangtompító tisztító automatikusan eltávolítja a makacs szennyeződéseket is.
  • A hangtompító tisztító már rövid idő után feloldja a szennyeződést.
  • A hangtompító tisztító pH-semleges, vízben oldódó, anyagkímélő és környezetbarát.
  • Tesztelt anyagkompatibilitás.
  • A hangtompító tisztítószerek alkalmazási területei

Minden típusú és anyagú hangtompító, valamint bevonatos hangtompító egyszerűen, gyorsan és rendkívül hatékonyan tisztítható. A különösen nehezen tisztítható hangtompítók, például a nem szétszerelhető hangtompítók, amelyek a legfinomabb, nehezen elérhető részekkel vagy lyuksorokkal vannak felszerelve, a SchleTek Evolution segítségével ugyanolyan tiszták, mint a szétszedhető modellek.

Nem leszerelhető hangtompítókhoz Zárja le az egyik oldalát egy hangtompító dugóval, és töltse fel a tisztítószerrel. A szétszedhető modelleknél merítse az egyes részeket a tisztítóba. 20-30 perc elteltével meleg vízzel öblítheti le a szennyeződéseket.

Ha különösen koszos, az alkalmazási időt akár 120 percre is növelheti. A tisztító hatás tovább fokozható, ha a tisztítót kb. 50 °C-ra előmelegítjük.

Általában a nem katonai célú hangtompítók hangtompítójának tisztítását körülbelül 100 lövés után kell elvégezni, de legalább akkor, ha erősen szennyezett, vagy hosszabb használaton kívüli időszak előtt vagy után, hogy elkerüljük a savas kondenzátum képződését.

SchleTek Silencer Cleaner Evolution hangtompító tisztító (500ml) Biztonságtechnikai adatlap letöltése!

SchleTek
SchleTek-SRE500