A termékek átvétele és a fizetés módja

Utánvétes szállítás

A csomagokat legtöbb esetben - szerződött partnerünk - a GLS vagy Vatera futárszolgálat (Posta) szállítja házhoz. A megrendelést követően az árut telefonon és e-mailben egyeztetett időpontban szállítjuk. A raktáron lévő termékeknél a szállítási idő 1-3 munkanap. Áraink tartalmazzák a csomagolás költségeit. A rendelés ellenértékét átvételkor a futárnak kell fizetni. A futár 2x kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben így sem sikerül, az újboli küldés csak a szállítási költség ismételt megfizetésével lehetséges.

Előre utalás

A vásárolni kívánt termék rendelése után, kollégánk jelentkezni fog és a termék pontos szállítási idejének egyeztetése után, egy díjbekérőt állít ki az Ön részére, melynek sorszámát az utaláskor a közlemény rovatban fel kell tüntetni. 

Rendelés státusza

Webáruházunkban forgalmazott termékeinket igyekszünk raktáron tartani, azonban előfordul, hogy bizonyos tételek kifogynak. Ilyen esetben a termék ugyanúgy rendelhető, a várható érkezésről pedig kollégáink e-mail-ben, vagy telefonon értesítik Önt. Amennyiben a készlet csak a saját raktárunkban fogy el, de nagykereskedelmi partnereinknél rendelkezésre áll, úgy a várható szállítási 2-4 munkanap, egyéb esetben szintén tájékoztatást küldünk.

 Szállítási díjaink

Az utánvétes szállítás költségei Magyarország teljes területén az alábbiak szerint alakulnak:

2500Ft/Csomag

40 kg-ot meghaladó súlyú termékeink szállítási költsége, egyedi díjazással történik. A leadott rendelés után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztetésre kerül.