Thermacell Halo mini asztali szúnyogriasztó készülékek (zöld)
search
  • Thermacell Halo mini asztali szúnyogriasztó készülékek (zöld)

Thermacell Halo mini asztali szúnyogriasztó készülékek (zöld)

15 990 Ft
Adóval együtt

- az USA hadserege által tesztelt hatóanyag
- nem allergizál
- 21 m²-en szúnyogmentes környezet
- modern megjelenés, vidám színek
- szüneteltethető üzemeltetés, újra aktiválható részben használt lapka

Mennyiség

A Thermacell kültéri szúnyogriasztója hatékonyan tartja távol a a szúnyogokat és egyéb rovarokat a készülék 21 m²-es hatókörében. Szagtalan, láthatatlan, folyamatos védelmet nyújt még a Zika vírus és egyéb veszélyes megbetegedések ellen is. Kortárs, modern formatervével az új Thermacell Halo mini tökéletes társ kerti partikon, kempingezéskor, kertészkedéskor, vagy bárhol a ház körül.

A szúnyogok távol tartását egy speciális anyaggal átitatott lapka végzi, melyből melegítés hatására kezdődik a kipárolgás. Egy kis méretű bután palack melegíti a lapkát, mely a készülék belsejében található. Bekapcsolása roppant egyszerű, típustól függően a készülékház elfordításával történik. A készülék kikapcsolásakor a melegítés abba marad, a kipárolgás megszűnik, így a lapka más alkalommal újra használható, amíg ki nem szárad. Egy lapka 4 órára biztosítja a kellemes, szúnyogmentes környezetet, egy patron pedig 12 órán át képes melegíteni. A Halo mini belsejében található egy kiegészítő tároló, mely a még fel nem használt lapkák tárolását teszi lehetővé. Ezt mindenképpen csak a készülék kikapcsolása és kihűlése után szabad használni! Páratlanul hatékonnyá teszi, hogy a készülék bármikor kikapcsolható, fedéllel a készülék lezárható, a részben használt lapkák pedig újra aktiválhatók élettartamuk végéig.

Az új Thermacell Halo mini szúnyogriasztó készülék elképesztően hatékony, és egyszerűen kezelhető. A letisztult formaterv és a többféle modern választható (piros, kék, zöld, fekete) szín bármely területen és élethelyzetben környezetbe illő megjelenést kölcsönöz. 

A lapkák és a bután palack külön is kapható különböző kiszerelésben akár 120 órás védelmet biztosító csomagban is.

Jellemzők:

  • 21 m²-es hatókörben szúnyog mentes környezet
  • nincs nyílt láng, nincs tolakodó füstölő illat
  • fedéllel lezárható, így az üzemeltetés megszakítható, a lapka újra aktiválható

Csomag tartalma:

  • 1 db lámpa, 1 patron, 3 lapka
  • 12 órára elegendő töltet
Thermacell

Ez még talán érdekelhet