Olight Array 2 tölthető fejlámpa
search
  • Olight Array 2 tölthető fejlámpa
  • Olight Array 2 tölthető fejlámpa

Olight Array 2 tölthető fejlámpa

28 900 Ft
Adóval együtt

Olight Array tölthető fejlámpa

- 400 lumen fényáram
- 80 m hatótáv
- 2000 mAh-s beépített akku
- alumínium lámpaház
- kisebb távolságú szórt fény
- nagy távolságú koncentrált fény

- hátsó piros fény az akkun (futóknak)
- akár 13 óra üzemidő
- 2 év gyártói jótállás a lámpára

Mennyiség

Az Olight Array a világ egyik legkisebb és legkönnyebb fejlámpája. Annyira apró, hogy a felhasználó még több órás használat után sem érzi kényelmetlennek. Kiválóan használható futás, kerékpározás közben és különböző extrém sportokra is. 

A kemény alumínium ötvözetből készült, IPX4 vízállóságú lámpafejben található két LED csúcsteljesítménye 400 lm. A LED-ek előtt lévő TIR technológiás lencsék kialakítása eltér egymástól. Ennek köszönhetően a lámpa használható 1-1 LED-del kisebb hatótávolságú szórt fénnyel, vagy nagyobb hatótávolságú koncentrált fénnyel. Mindkét LED együttes használatával a két fényfunkció kombinálható. A fejpánt hátsó részén lévő akkumulátor pakk mágneses töltőtalpa körül piros LED-ek világítanak a láthatóság érdekében, ami különösen futóknak nyújt nagyobb biztonságot.

Ki-és bekapcsoláskor, illetve üzemmód váltáskor a lámpa fénye fokozatosan erősödik, vagy csökken, hogy a felhasználó szemét kímélje a hirtelen fényerő változás zavaró hatásától. Bekapcsoláskor óvja a szemet a véletlen szembevilágítás ellen.

A beépített 2000 mAh-s lítium polimer akkumulátor maximálisan 13 óra működési időt tesz lehetővé. Az akkumulátort töltöttségi állapotát a hátsó fényként üzemelő piros LED-ek jelzik bekapcsolás után egy rövid ideig. Az akkumulátor lemerülése után a lámpa tovább üzemeltethető külső akkumulátorról (power bank) Micro USB port-on keresztül.

A fejpánton fényvisszaverő mintát helyeztek el, a sötétben való láthatóság fokozása érdekében, a csatlakoztatott akkumulátort stabil fém pánt rögzíti. A lámpa kiváló minőségű, sportos megjelenésű, a mindennapokban praktikusan használható hordtokban kerül forgalomba.

Olight